Az együtt muzsikálás öröme

2024. 05. 23. 17:43 | HÍREK

Május 22-én 21. alkalommal szerveztek Seregélyesen kamarazenei találkozót, amelyen közel százötven gyermek vett részt. A négykezes darabok mellett a közönség megcsodálhattuk a dobosok, citerások, furulyások, gitárosok, rézfúvósok, énekkarok, énekesek és rockegyüttesek műsorát.

– A többek között Sárbogárdról, Kápolnásnyékről, Székesfehérvárról, Polgárdiból, Dunaújvárosból, Sárosdról, Mórról érkező, hangszeren játszó gyermekek nagy örömet szereztek a hallgatóságnak. Az együtt muzsikálás öröme sokáig ott lesz a lelkünkben. A legkisebb, a legbravúrosabb, a legtechnikásabb, a leglelkesebb, a legbátrabb produkciókra sokáig fogunk emlékezni. Hálás vagyok a szereplőknek, s az őket felkészítő tanároknak, az utazást segítő szülőknek, akik lelkes közönségként tapsoltak! Nagy szeretettel várunk benneteket jövőre is! – mondta Mogyorósi Gyöngyi, a Seregélyesi Baptista Általános Iskola művészeti tagozatának vezetője.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Középszintű szóbeli érettségi 12B

26.
JÚN.

Ballagás, évzáró

26.
JÚN.

Szülői értekezlet az induló osztályok számára

26.
JÚN.

Bizonyítványosztás, Tanévzáró

26.
JÚN.

Ágazati alapvizsga Kereskedő és Webáruházi technikus

26.
JÚN.

Beiratkozás a középfokú iskolákba.

26.
JÚN.

Beiratkozás a középfokú iskolába

26.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT