BIG iskolánk elnyerte az Ökoiskola címet

2024. 05. 14. 14:58 | HÍREK
Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola az első címes Ökoiskola cím (a továbbiakban: Cím) elnyerése érdekében 2024-ben benyújtott pályázatát az Ökoiskola Értékelő Bizottság támogatásra javasolta, és ezzel az intézmény elnyerte az Ökoiskola címet.
  
A Cím viselésével Magyarország és a Kárpát-medence természeti örökségének védelme, a fenntarthatóságra nevelés egész intézményes megközelítése melletti elköteleződésünket nyilvánítottuk ki. Az Ökoiskola cím annak a pedagógiai és intézményvezetési folyamatnak az elismerése, amelynek eredményeképpen tanulóink számára természetessé válik az egészség- és környezettudatos életmód, az igazságos társadalmi berendezkedés iránti igény, a globális és lokális kihívások iránti nyitottság, és aktívan tudnak tenni a felismert problémák megoldásáért. Az iskolában megszerzett tudást és értékrendet a tanulók családjuk vagy tágabb környezetük felé is közvetíthetik.
Hornyák Csaba
igazgató
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Középszintű szóbeli érettségi 12B

26.
JÚN.

Ballagás, évzáró

26.
JÚN.

Szülői értekezlet az induló osztályok számára

26.
JÚN.

Bizonyítványosztás, Tanévzáró

26.
JÚN.

Ágazati alapvizsga Kereskedő és Webáruházi technikus

26.
JÚN.

Beiratkozás a középfokú iskolákba.

26.
JÚN.

Beiratkozás a középfokú iskolába

26.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT