KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

A Generali a Biztonságért Alapítvány célja, hogy az oktatási intézmények számára olyan sport-élményprogramot biztosítsanak, amely segíti az intézményben az egészséges életmódra nevelést.

 

Pályázat célja:

Az oktatási intézmények számára olyan sport-élményprogramot biztosítása, amely segíti az intézményben az egészséges életmódra nevelést.

 

Pályázók köre:

 

A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.

 

A pályázat nyereménye:

 

Korcsoportoknak megfelelő sport-élményprogram, amely segíti az egészséges életmód oktatását. A program megvalósítása a nyertes intézménnyel egyeztetett időintervallumban (min 45 perc max 6 óra) történik. Ügyességi, erőnléti és gyorsasági feladatok vegyesen kerülnek megszervezésre létszámtól és korcsoporttól függően: egyensúly feladatok, célba dobás, ügyességi játékok, labirintus, ninja pálya, hálók, alagutak stb.

 

A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül sorsolással kerül kiválasztásra 100 intézmény, amelyekbe szakmai partnerünk közreműködésével szervezzük meg a sportprogramot.

 

 

Beküldési határidő: 2023. október 31.

 

A pályázat kiírója: Generali a Biztonságért Alapítvány


Bővebb információ: https://alapitvany.generali.hu/palyazatok/generali-akadalypalya-oktatasi-intezmenyek-palyazata-2023-407?%3Futm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=%5BED%5D+-+Post+engagement&utm_content=Intrests%3A++%C3%9Aj+p%C3%A1ly%C3%A1zat&utm_term=P%C3%A1ly%C3%A1zat

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT