Halas ételek készítését tanulják Rostockban

2017. 03. 10. 15:37 | HÍREK

Jelenleg tíz diák és két tanár a BIG-ből Rostock-ban a halfeldolgozást és a halas ételek készítését tanulmányozza és gyakorolja a német konyhákon. A tapasztalatokról kisfilm készül, amely tananyagként segíti majd a tanulást.

 

Németországban három gyakorlati helyszínen tevékenykednek a programban résztvevő diákok. A képek március 9-én készültek az első  örömfőzés helyszínén, Kowalzban, a „Kreativ Küche” nevű diák közétkeztetést ellátó intézményben. A menü gulyásleves és gundel palacsinta volt. Annyira jól sikerült, hogy többen kétszer is ettek és a palacsintából sem maradt. 

Nagy Márk palacsintát sütött, Juhász Bence az előkészületekben vett részt (krumplit és répát tisztított). Bátki Ildikó és Portik Dóra Pálvölgyi István tanár úrral együtt főzött. A munkában még részt vett Frau Sylvia Reiche is.

 


 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozókonferenciák (4 óra megtartva)

19.
JÚN.

Tanévzáró ünnepség

19.
JÚN.

Továbbképzés

19.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2025 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT