Ismét Tudatosak voltunk!

2016. 05. 03. 09:34 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

Az idén harmadik alkalommal rendezte meg a hatvani Grassalkovich Antal Baptista Szakképző Iskola a 'Kisebb lábnyommal a Földön' elnevezésű tudatos vásárlók regionális versenyét, melyen iskolánk második alkalommal képviseltette magát.

 

 

A kétfordulós megmérettetés elődöntőjéből a nevezett 3 csapatunkból kettő jutott tovább a döntőbe. A Tudatos Illéssysek csapatát Borhi Vivien, Czina Mária, Major Alexandra (11. A osztály), a Green Trió csapatát Csípő Sára, Vitárizs Kitti és Szabó Ádám (10. A osztály) tanulók alkották.


Az április 28-án megrendezésre került döntőbe kilenc csapat jutott be. A tizenhat érdekese feladat az egészséges életmódhoz, környezetvédelemhez, a tudatos információszerzéshez, vásárláshoz kapcsolódtak. A feladatok között volt fogyasztóvédelmi totó, szókereső, szituációs feladatok, élelmiszer felismerés, memóriajáték is.


Ezen a sokrétű ismeretet igénylő, élvezetes versenyen csapataink szép eredményeket értek el, amely köszönhető a tanulók kitartó, szorgalmas munkájának, mely meghozta „gyümölcsét”: A második helyezést a Green Trió csapata vívta ki magának, míg az előkelő  negyedik helyezést a Tudatos Illéssysek csapata szerezte meg, egy ponttal lemaradva a dobogóról.


Ezúton is köszönjük a rendező iskola színvonalas szervezését, s rendkívüli vendégszeretetét. Gratulálunk tanulóink sikeres szerepléséhez, s reméljük, jövőre újra ugyanitt!


Ari Katalin és Galambos Orsolya

felkészítő tanárnők

Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és SzakiskolaESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT