KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

A K&H már évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy fenntartható fejlődést célzó intézkedésekkel óvja a bolygót. Szerteágazó társadalmi kezdeményezéseinkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, és tenni azért, hogy a jövő társadalma egy élhető környezetben teljesedhessen ki.

Pályázat célja:

Az elmúlt egy évben nagy sikernek örvendő K&H hűsítő ligetek kezdeményezést továbbfejlesztettük, és idén novemberben elindítjuk K&H állatbarát ligetek programunkat. A kezdeményezés hármas célja, hogy változatos növényekkel és állatlakhelyekkel növelje a zöld felületet, támogassa a biodiverzitást a köznevelési intézmények udvarán, valamint formálja a gyermekek környezetvédelmi szemléletét.

 

A pályázókból kiválasztott nyertes intézmények udvarán a 10 millió Fa Alapítvány szakmai együttműködésével100 m2 területen fákat, bokrokat, fűszernövényeket ültetünk. Az állatokat rovarbarát növényekkel, madárodúkkal, -etetővel, -itatóval és sünlakhellyel csalogatjuk a ligetbe. Így egy változatos kis zöld oázis jöhet létre az intézmények udvarán, a gyerekek pedig a növények jótékony hatásait mellett az állatokat is közelebbről megfigyelhetik.

Pályázók köre: óvodák, általános iskolák, középiskolák

Jelentkezési határidő: 2024. január 25.

 

A jelentkezés feltétele a pályázati adatlap kitöltése, valamint az intézményvezető és a fenntartó által aláírt nyilatkozat feltöltése, és 3 fénykép csatolása az intézmény udvaráról.

 

A pályázat kiírója: K&H Egészséges Társadalomért Alapítvány


Bővebb információ: 
www.allatbaratligetek.hu

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT