Kisújszállási Baptista Intézmények 2. Sportnapja

2023. 10. 03. 14:09 | HÍREK

A 2022 áprilisában megrendezett sikeres első felvonás arra késztetett bennünket, hogy folytassuk intézményeink összefogását is megmutató közös, sportos rendezvényünket. A kellemes szeptember végi időjárás kegyeibe fogadta azt a többszáz fiatalt és intézményi dolgozót, akik a Rendezvénytéren gyűltek össze a megnyitóra. Toldi Attila intézményvezető köszöntője és Király Zoltán testnevelő tanár programismertetője után a Kossuth-iskola alsó tagozatának bemutató tánca nyitotta meg a sportnapot. Balogh Anita óvónő mókatornára hívta a kicsiket, majd Kerekes Éva zumbaoktató és háttértáncosai szintén nagy sikerrel mozgatták meg a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Kossuth-iskola felsősei és a középiskolások (Illéssy, Kossuth-gimi) megkezdték a nyolc állomásból álló sportprogramok teljesítését, az ovisok és az alsósok a téren maradva játékos-mozgásos feladatokat végeztek, jókedvvel és ügyesen.

Szidey István tagintézmény-igazgató zárszavában kiemelte a mozgás fontosságát és összefoglalóan a nap eredményességét is, hiszen kb. 600 diák sportolt együtt a kisújszállási baptista intézményekből, és ezzel méltóképpen csatlakoztunk a Magyar Diáksport, sőt – a magyar ötletből létrejött – Európai Diáksport Napjához is.

A kisújszállási baptista intézmények szeretnék, ha hagyományteremtően szeptember utolsó péntekje az egészségtudatosságról és a minőségi testmozgásról szólna, de nemcsak ez az egy nap, hanem a többi 364 is...

 

Toldi Attila főigazgató

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus

03.
AUG.

Javító-, pótló-, és osztályozó vizsgák

21.
AUG.

Iskolavezetőségi értekezlet

21.
AUG.

Tanárok első munkanapja

21.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

21.
AUG.

Nevelés nélküli munkanap, Nevelési év záró- nyitó értekezlet

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT