Lónyay-s sikerek a IX. Szakma Sztár Fesztiválon

2016. 04. 25. 12:52 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

A vásárosnaményi Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola a hátránykompenzáció mellett évek óta kiemelt figyelmet fordít a tehetséggondozásra. Minden évben megmérettetnek diákjaink a szakmai és közismereti regionális és országos tanulmányi versenyeken egyaránt. Idén húsz tanulónk írta meg a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek feladatlapjait Nyíregyházán. Öt diákunk kiváló eredménnyel teljesített, ezért felmentést kaptak a szakmai vizsga írásbeli feladatainak teljesítése alól, illetve három tanítványunk meghívást kapott a verseny II. fordulójába, az előválogató versenyekre. Az alapos, lelkiismeretes felkészítő munka eredményeként két tanulónk részt vehetett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett IX. Szakma Sztár Fesztivál döntőjén, Budapesten.

 

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét mindössze három tanuló képviselte a verseny eme szakaszában. Iskolánk tanulói kiválóan szerepeltek a rendkívül nagy fizikai és szellemi megterhelés ellenére is.

 

Nagy Anita 12.e osztályos tanuló férfiszabó szakmában I. helyezést ért el, míg Hadar Mónika 14.C osztályos tanuló vendéglátásszervező-vendéglős szakmában IV. helyen végzett. A verseny eredményhirdetést követően a lányok nagyon boldogok voltak és egyöntetűen azt nyilatkozták, hogy megérte annyit dolgozni, jó volt küzdeni és megmutatni tudásukat a versenybizottságnak.

 

Gratulálunk diákjaink teljesítményéhez! Köszönjük nekik és Cseh Tánya, Filéné Huszti Zsuzsa, Gecseyné Papp Zsuzsa, Székely László, Veres Antalné és Vég Beáta felkészítő pedagógusoknak, hogy öregbítették iskolánk hírnevét!

 

Májer Ibolya

igazgató

Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT