Művészeti tábor Kisújszálláson

2016. 09. 01. 12:27 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

Az idén - 2016. június 20-24-ig - harmadik alkalommal szerveztük meg művészeti táborunkat.


A foglalkozások minden nap 10 órától 17 óráig tartottak. A gyerekek egyéni és csoportos zenei órákon, valamint képzőművészeti és kézműves foglalkozásokon vehettek részt. A tábor ideje alatt megismerkedhettek különböző népi hangszerekkel és azok elkészítési módjával.

 

 

Voltak közös programok, mint például népdaléneklés, filmnézés, hangszerkészítés, a kézműves foglalkozásokon lampion és papírsárkány készítés, gyöngyfűzés és lufifestés. Szabad programként a gyerekek pingpongozhattak, tollaslabdázhattak, focizhattak, csocsózhattak. A hangulat kiváló volt!

 

2016. június 24-én került sor a táborzáró rendezvényre, melynek helyszíne a város központjában található Zenepavilon volt. A gyerekek itt bemutathatták, hogy egész héten milyen zenei produkciókat és képzőművészeti alkotásokat hoztak létre. A közönség lelkes tapssal jutalmazta a fellépőket. A tábort jövőre is szeretnénk megrendezni, hogy ez a hagyomány minél inkább igazi közösséggé kovácsolja diákjainkat.

 

A tábor támogatásáért köszönetet mondunk a Baptista Szeretetszolgálatnak, Kisújszállás Város Önkormányzatának és a Kisújszállási Baptista Gyülekezetnek.

 

A Baptista Alapfokú Művészeti Iskola nevelőtestülete

                                     

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT