Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus Kisújszálláson

2023. 10. 19. 13:12 | HÍREK

2023 augusztusában harmadik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus. Ebben az évben a résztvevők száma már meghaladta a száz főt. Az ország több városából: Budapestről, Debrecenből, Paksról, Jászárokszállásról, Orosházáról, Törökszentmiklósról, Szolnokról érkeztek hozzánk a gyerekek és családjaik. Németországból is fogadtunk vonós növendékeket szüleikkel és felkészítő tanárukkal, Veronika Kimitivel együtt.

A hangszeres oktatás francia, olasz, német és magyar tanárok közreműködésével valósult meg. A helyszínt a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola, a Vigadó Kulturális Központ, valamint a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő biztosította. A tábor ideje alatt a színvonalas koncertek mellett, táncház és fürdőzés gazdagította a programot. A rendezvényeket a TV Kisúj és a művészeti iskola facebook oldalának köszönhetően nyomon követhették az érdeklődők.

Szeretnénk megköszönni a kisújszállási szülők példaértékű támogatását és segítségét! A táborban tanító pedagógusok és mestertanárok munkáját Kisújszállás Város Önkormányzata, a Pannon-Literatúra Kft., a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola, a Dávid Műhely Kft., valamint a Gyógyír kézműves szappanok készítőjének jóvoltából ajándékokkal köszönhettük meg. A kisújszállási és jászárokszállási szülők, valamint Barabásné Forgács Edit, kenderesi polgármester asszony felajánlásának jóvoltálból záró rendezvényünkön vendégül láthattuk a fellépő gyerekeket.

Mindig különleges élmény egy zenei táborban részt venni, hiszen a szakmai fejlődés mellett rengeteg barátság és kapcsolat szövődik. A visszajelzések alapján a tábor résztvevői nagyon jól érezték magukat Kisújszálláson.

A Magyarországi Suzuki Egyesület megköszönte iskolánk, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola támogató segítségét a szervezésben és a tábor megvalósításában.

                                                                                                                              Kéki-Széplaki Edit

                                                                                                                                       igazgató

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Középszintű szóbeli érettségi 12B

26.
JÚN.

Ballagás, évzáró

26.
JÚN.

Szülői értekezlet az induló osztályok számára

26.
JÚN.

Bizonyítványosztás, Tanévzáró

26.
JÚN.

Ágazati alapvizsga Kereskedő és Webáruházi technikus

26.
JÚN.

Beiratkozás a középfokú iskolákba.

26.
JÚN.

Beiratkozás a középfokú iskolába

26.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT