Tehetséggondozó tanári ösztöndíjban részesült Dr. Erostyákné Simony Dóra

2023. 11. 28. 13:49 | HÍREK

Dr.  Erostyákné Simony Dóra, iskolánk tanára a Kulturális és Innovációs Minisztérium, illetve a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt „Köbüki” tehetséggondozó tanári ösztöndíj 2023 pályázatán tízhavi ösztöndíj-támogatásban részesült. A pályázat célja a szakterületükön tehetséggondozásban részt vevő pedagógusok megbecsülése és szakmai elismerése volt.

Iskolánk a sport, az egészséges életmódra nevelés és a nyelvoktatás mellett fontosnak tarja a tehetséggondozás minél szélesebb körű megvalósítását is. Kolléganőnk akkreditált 3D oktató, aki 2018 óta az új szemléletű technikaoktatás révén jó érzékkel fogott hozzá a tehetségazonosításhoz és a tehetségek kiválasztásához. Ennek eredményeként vett részt háromfős diákcsapatunk a MOON Camp Challenge ’Explorers’ kategóriájú nemzetközi versenyen a 2022-2023-as tanévben, amelyet 27 ország 1069 versenyzője közül meg is nyert. Egy holdbázis látványtervét készítették el a tanulóink, akik a projekt relevanciáját sokoldalú kutatással (pl.: sugárzás, meteoritok, energia-, víz-és élelemforrás, valamint újrahasznosítás) támasztották alá.

 

Gratulálunk Kolléganőnknek a színvonalas szakmai felkészítéshez és a nyertes pályázathoz!


Cserepka Iskola

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Fizikai képességfelmérés az 1. évfolyamra

02.
MÁRC.

Szóbeli felvételi vizsgák

04.
MÁRC.

Országos kompetenciamérs (Külön terv szerint)

04.
MÁRC.

Középiskolai szóbeli vizsgák időpontja 03.04-20.

04.
MÁRC.

PÉNZ7 - pénzügyi és vállalkozói témahét

04.
MÁRC.

Szóbeli vizsgák a 9. évfolyamra felvételizők részére

04.
MÁRC.

Középfokú felvételi eljárás - szóbeli (motivációs beszélgetés)

04.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT