VI. Sporttudományi konferencia a Cserepka Iskolában

2023. 11. 07. 13:12 | HÍREK

Iskolánkban évente kerül megrendezésre a Sporttudományi Konferencia, amely a sport, az egészség, a pedagógia és a pszichológia területén mutatja be a legfrissebb kutatási eredményeket és gyakorlati tapasztalatokat. A konferencia célja, hogy elősegítse az interdiszciplináris párbeszédet és a szakmai közösség építését. A konferencia szervezői a Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara és a Pécs Városi (Megyei) Testnevelő Tanárok Egyesülete.

A VI. Sporttudományi Konferencián 22 előadás négy szekcióban foglalkozott a sporttáplálkozás, az egészségnevelés, a sportteljesítmény, a sportprevenció, a sportrehabilitáció, a sportmentális egészség, a sportcoaching, a sportintegráció, a tehetséggondozás és a sportiskolák jógyakorlataival. A konferencia személyes és online követéssel is elérhető volt, ezzel is lehetővé tették a szervezők a több mint száz érdeklődő részvételét. A magas színvonalú rendezvény jövőre is várja az előadókat és hallgatókat. A VI. konferencia előadásai megtekinthetők a www.sporttudomanyikonferencia.hu oldalon.

TV riport itt megtekinthető: https://youtu.be/SJlqt-5Y80g?si=q_RErZDGh7emnrro 

Cserepka Iskola

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus

03.
AUG.

Javító-, pótló-, és osztályozó vizsgák

21.
AUG.

Iskolavezetőségi értekezlet

21.
AUG.

Tanárok első munkanapja

21.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

21.
AUG.

Nevelés nélküli munkanap, Nevelési év záró- nyitó értekezlet

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY
© 2024 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT